Parktoren Studio

Ellermanstraat 61
2060 Antwerpen

Luxe studenten-resort in 't hart van Antwerpen

Wonen en studeren met het mooiste zicht op Antwerpen

Studententoren is een uniek woonconcept vlakbij het Antwerpse stadscentrum, in Park Spoor Noord. Het gebouw bestaat uit 360 woonunits, 120 serviceflats en 240 studentenstudios. Bewoners van Studententoren leven in de groene oase van het park, maar zijn slechts enkele stappen verwijderd van het Antwerpse centrum, de Antwerpse studentencampussen, het Eilandje en de Antwerpse museumparel; het MAS. 

Dankzij de komst van Park Spoor Noord en de huidige projectontwikkeling in Zone Dam West, transformeert de omgeving stilaan van buitenwijk tot wijk van de Antwerpse binnenstad. De bouw van twee hogescholen, een ziekenhuis en verschillende nieuwbouwprojecten doet Antwerpen Noord heropleven en is hierdoor een wijk in volle vernieuwing geworden.

Wie op zoek is naar een studentenkot in Antwerpen vindt in studententoren moderne gebruiksvriendelijke studio’s, vervaardigd uit degelijke materialen, met eigen kookruimte en telkens individueel sanitair. Daarbij beschikt elke studio over een leefterras, ontworpen volgens een nieuw en uniek windvrij concept. Het gebouw is uitgerust volgens de strengste normen qua brandveiligheid en wordt full-time door een conciërge verzorgd. 

Een fietsenberging en bergruimte is inbegrepen in de huurprijs,  privé-parkeerplaatsen zijn beschikbaar, en het openbaar vervoer bevindt zich aan de voordeur.